Nyhetsbrev

Intresserad av Stockholm och stockholmarnas historia? Håll dig uppdaterad om vad som händer på museet – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera

I Stadsmuseets, Medeltidsmuseets och Stockholmias gemensamma nyhetsbrev tipsar vi om aktuella utställningar, stadsvandringar, program och andra nyheter.

Prenumerera på nyhetsbrev

Personuppgifter och dataskydd

Dataskyddsförordningen (GDPR) gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018. Förordningen innebär stärkta rättigheter för den enskilde när det gäller personlig integritet.

I samband med anmälan till nyhetsbrev ger du samtycke till att din e-postadress kan sparas i vårt prenumerantregister.

Dina personuppgifter är viktiga för oss och vi arbetar för att alltid uppfylla gällande lagstiftning avseende skydd av personuppgifter.

De prenumerationsuppgifter som vi lagrar om dig används endast för att kommunicera med dig och lämnas inte ut till tredje part. Du har rätt att när som helst begära att prenumerationsuppgifterna tas bort ur vårt register.

Senaste nyhetsbrev

Avprenumerera