Lediga jobb och praktik

Museipedagoger till Medeltidsmuseet

Just nu söker vi ett antal museipedagoger. Som museipedagog på Medeltidsmuseet utför du visningar av museets utställningar, samt aktiviteter för barn och unga på helger och lov. Du tar också fram underlag för nya vandringar och program i samråd med programproducent, samt skriver inlägg på sociala medier.

Du möter besökare i alla åldrar; från förskoleklass till allmänna museibesökare.

Tjänsterna är projektanställningar under 2019-20 omfattande 20%. Arbetstiden är verksamhetsanpassad och schemalagd med tyngdpunkt på tisdag-fredag samt vissa kvällar och helger.

Läs mer om tjänsterna här.

Intresseanmälan praktik

Till och med hösten 2018 har vi av utrymmesskäl inte möjlighet att ta emot praktikanter eller praoelever. Kollegor från Stadsmuseet kommer att ha arbetsplatser hos oss under tiden som Stadsmuseet renoveras.