Besök med skola

Museet är tillfälligt stängt

Museet är tills vidare stängt med anledning av situationen kring coronaviruset (covid-19). Alla program och vandringar är inställda till och med 12 april 2021. Följ våra digitala visningar! Läs mer här.

Vi har ett brett skolprogram med visningar och stadsvandringar som passar alla åldrar.

Utforska museet eller gå på stadsvandring i Gamla stan tillsammans med våra museipedagoger. Våra visningar och vandringar kan anpassass för alla typer av grupper, från förskoleklass till gymnasium, vuxenutbildning och SFI-klasser samt om ni har särskilda önskemål. 

Bokning

För bokningens kontaktuppgifter och öppettider klicka här.

Anpassade visningar

Museets pedagoger har även stor vana vid elever med särskilda behov. Berätta om just dina elevers behov vid bokningstillfället så lägger vi upp visningen efter vad som passar er bäst. Har klassen ett extra behov av lugn och ro kan vi ibland boka in en klass på måndagar när museet annars håller stängt. Vi erbjuder också skolbesök med museilåda, aktiviteter i vår hantverkstad och olika kombinationspaket.

Nyhetsbrev för lärare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för lärare och få inbjudningar till lärarkvällar, kurser och annan information om vår skolverksamhet. Skicka ditt namn och skola till medeltidsmuseet@stockholm.se.

Hör gärna av dig till antikvarie Marit Holgersson om vill veta mer om Medeltidsmuseets pedagogiska verksamhet (ej bokning).
marit.holgersson@stockholm.se

Uppdaterad