Skola

Vi har ett brett skolprogram som passar alla åldrar och kan anpassas efter önskemål för alla typer av grupper, från förskoleklass till gymnasium, vuxenutbildning och sfi-klasser.

Anpassade visningar

Museets pedagoger har även stor vana vid elever med särskilda behov. Berätta om just dina elevers behov vid bokningstillfället så lägger vi upp visningen efter vad som passar er bäst. Har klassen ett extra behov av lugn och ro kan vi ibland boka in en klass på måndagar när museet annars håller stängt. Vi erbjuder också skolbesök med museilåda, aktiviteter i vår hantverkstad och olika kombinationspaket.

Nyhetsbrev för lärare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för lärare och få inbjudningar till lärarkvällar, kurser och annan information om vår skolverksamhet. 

Välj prenumeration

I samband med din anmälan samtycker du till att vi sparar och använder uppgifterna du uppger i detta formulär för att göra utskick av nyhetsbrev till dig. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part. Du kan alltid ändra dig genom att trycka på avregistreringslänken som alltid finns i varje nyhetsbrev.

Frågor om vår pedagogiska verksamhet

Hör gärna av dig till antikvarie Marit Holgersson om du vill veta mer om Medeltidsmuseets pedagogiska verksamhet (ej bokning).

marit.holgersson@stockholm.se

Studiematerial

Föremålstabell, quiz med mera – saker som kan användas i samband med ett besök.

Studiematerial

Kontakt bokningen

Telefon: 08-508 31 620, tisdag–fredag 09.30–11.30
boka.medeltidsmuseet@stockholm.se

Uppdaterad