Medeltidsmuseet och covid-19

""

Museet är tillfälligt stängt

Museet är tills vidare stängt med anledning av situationen kring covid-19. Alla program är inställda till och med 19 april. Se våra digitala visningar! Aktuell information om museet och covid-19.

Återlösen av biljett

Besökare med bokade biljetter till inställda program under perioden får sina biljetter återlösta. Återbetalning kommer att ske automatiskt till det kontokort som användes vid köptillfället. Det kan ta ett par dagar innan det syns på ditt konto.

För dig som köpt biljett över entrédisken på museet kontakta oss på e-post:  medeltidsmuseet@stockholm.se.

Om du undrar över något är du alltid välkommen att kontakta oss på:
E-post medeltidsmuseet@stockholm.se

Upptäck oss digitalt

Följ våra digitala visningar

Tisdagar jämna veckor kl 13 publicerar vi nya digitala visningar.

Botanisera i våra spännande samlingar!

Ta del av fotografier, föremål, konst, texter och dokumentation och ladda ned material gratis från Stadsmuseet och Medeltidsmuseet i Digitala Stadsmuseet

Följ oss på sociala medier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Följ vår verksamhet på Stadsmuseets och Medeltidsmuseets gemensamma nyhetsbrev som skickas ut veckovis. Anmälan till nyhetsbrev .

Läs mer om coronaviruset covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Stockholms stads direktiv om coronaviruset och dess smittspridning.
Folkhälsomyndighetens webbplats
Stockhoms stads webbplats