Information med anledning av coronaviruset

Inställda program inomhus 30/10–19/11

Alla föreläsningar, visningar och andra program inomhus är inställda från och med 30 oktober till och med 19 november med anledning av situationen kring coronaviruset (covid-19). Våra stadsvandringar utomhus fortsätter med begränsat antal deltagare. Museet är öppet som vanligt.

Återlösen av biljett

Besökare med bokade biljetter under perioden 30 oktober–19 novevember får sina biljetter återlösta. Återbetalning kommer att ske automatiskt till det kontokort som användes vid köptillfället. Det kan ta ett par dagar innan det syns på ditt konto.

För dig som köpt biljett över entrédisken på museet kontakta oss på medeltidsmuseet@stockholm.se.

Vid frågor, vänligen mejla till medeltidsmuseet@stockholm.se

Återbetalning av biljetter gäller för såväl inomhus- som utomhusaktiviteter under perioden 30 oktober till och med 19 november.

Ditt besök i museet

Vi vill att du ska känna dig trygg under ditt besök hos oss. Därför ber vi dig att följa vägvisare och undvika köer.

• Städningen i huset är utökad.
  • Handsprit finns tillgänglig för besökare.

Kontantfritt

I butiken och entré är det endast kontantfri betalning.

Anpassade program

Vi har minskat antalet deltagare i program utomhus:

• Max 15 platser vid stadsvandringar. Stadsvandringar kan även följa andra rutter än vanligt.

Inställda program

Alla allmänna visningar på engelska är tillfälligt inställda.

All programverksamhet inomhus är inställd från och med 30 oktober till och med 19 november med anledning av situationen kring coronaviruset (covid-19). Våra stadsvandringar utomhus fortsätter med begränsat antal deltagare. Museet är öppet som vanligt.

Frågor

Om du undrar över något är du alltid välkommen att fråga vår personal i museet när vi öppnat eller kontakta oss på mejladressen medeltidsmuseet@stockholm.se eller på telefon 08-508 31 620.

Upptäck oss digitalt

Botanisera i våra spännande samlingar!

Ta del av fotografier, föremål, konst, texter och dokumentation och ladda ned material gratis från Stadsmuseet och Medeltidsmuseet i Digitala Stadsmuseet

Följ oss på sociala medier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Följ vår verksamhet på Stadsmuseets och Medeltidsmuseets gemensamma nyhetsbrev som skickas ut veckovis. Anmäl dig här.

Läs mer om coronaviruset covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Stockholms stads direktiv om coronaviruset och dess smittspridning.
Folkhälsomyndighetens webb
Stockhoms stads webb med aktuell information

Text: Tack för att du håller avstånd!