Medeltidsmuseet och covid-19

""

Välkommen att besöka oss

Sverige öppnar steg för steg upp igen. Sedan 15 juli 2021 är begränsningarna för antalet besökare per kvadratmeter i museer borttagna. Men vi ber dig att fortfarande hålla avstånd och undvika trängsel!

• Endast utomhusprogram till och med 23 augusti
  • Kontantfri butik
  • Tillfälligt stängda filialer – Svartbrödraklostrets källare och Vindragarlagets skrålokal hålls stängda till och med 31 augusti
  • Handsprit finns tillgängligt för besökare

Återlösen av biljett

Besökare med bokade biljetter till inställda program får sina biljetter  automatiskt återbetalda till det kontokort som användes vid köptillfället. Det kan ta ett par dagar innan återbetalningen syns på kontot.

För dig som köpt biljett över entrédisken på museet kontakta oss via e-post.

medeltidsmuseet@stockholm.se

Upptäck oss digitalt

Följ våra digitala visningar

Tisdagar jämna veckor kl 13 publicerar vi nya digitala visningar på vår webb och i våra sociala medier.

Digitala visningar

Botanisera i våra spännande samlingar!

I Digitala Stadsmuseet kan du ta del av fotografier, föremål, konst, texter, dokumentation och ladda ned material gratis från Stadsmuseet och Medeltidsmuseets samlingar.

Digitala Stadsmuseet

Följ oss på sociala medier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter och tips i Medeltidsmuseets och Stadsmuseets gemensamma nyhetsbrev!

Läs mer om coronaviruset covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Stockholms stads direktiv om coronaviruset och dess smittspridning.

Folkhälsomyndighetens webbplats

Stockhoms stads webbplats