Information med anledning av coronaviruset

Med säkerhet i fokus enligt råd och riktlinjer är Medeltidsmuseet öppet igen från och med 11 augusti

Ditt besök i museet

Vi vill att du ska känna dig trygg under ditt besök hos oss. Därför ber vi dig att följa vägvisare och undvika köer.

• Städningen i huset är utökad.
  • Handsprit finns tillgänglig för besökare.

Kontantfritt

I butiken och entré är det endast kontantfri betalning.

Anpassade program

Vi har minskat antalet deltagare i program, både inomhus och utomhus:

• Max 15 platser vid stadsvandringar. Stadsvandringar kan även följa andra rutter än vanligt.
  • Max 15 platser vid introduktions- och temavisningar.
  • Max 35 platser vid program i hörsalen.

Inställda program

Alla allmänna visningar på engelska är tillfälligt inställda.

Frågor

Om du undrar över något är du alltid välkommen att fråga vår personal i museet när vi öppnat eller kontakta oss på mejladressen medeltidsmuseet@stockholm.se eller på telefon 08-508 31 620.

Upptäck oss digitalt

Botanisera i våra spännande samlingar!

Ta del av fotografier, föremål, konst, texter och dokumentation och ladda ned material gratis från Stadsmuseet och Medeltidsmuseet i Digitala Stadsmuseet

Följ oss på sociala medier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Följ vår verksamhet på Stadsmuseets och Medeltidsmuseets gemensamma nyhetsbrev som skickas ut veckovis. Anmäl dig här.

Läs mer om coronaviruset covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Stockholms stads direktiv om coronaviruset och dess smittspridning.
Folkhälsomyndighetens webb
Stockhoms stads webb med aktuell information

Text: Tack för att du håller avstånd!