Information med anledning av coronaviruset

Museet är tillfälligt stängt tills vidare

Med anledning av situationen kring coronaviruset (covid-19) är museet tillfälligt stängt från och med 24 mars.

Upptäck oss digitalt under tiden

Botanisera i våra spännande samlingar!

Ta del av fotografier, föremål, konst, texter och dokumentation och ladda ned material gratis från Stadsmuseet och Medeltidsmuseet i Digitala Stadsmuseet

Följ oss på sociala medier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Följ vår verksamhet på Stadsmuseets och Medeltidsmuseets gemensamma nyhetsbrev som skickas ut veckovis. Anmäl dig här.

Inställda evenemang och visningar

All programverksamhet för museet är inställd från och med 17 mars till och med 30 april. Det gäller visningar, föredrag, vandringar och alla evenemang såväl inne på museet som ute på stan. Besökare med bokade biljetter under perioden får sina biljetter återlösta.

Återlösning av biljett

Besökare med bokade biljetter under perioden 17 mars–30 april får sina biljetter återlösta. Återbetalning kommer att ske automatiskt till det kontokort som användes vid köptillfället. Det kan ta ett par dagar innan det syns på ditt konto. För dig som köpt biljett över entrédisken på museet kontakta oss på medeltidsmuseet@stockholm.se

Läs mer om coronaviruset covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Stockholms stads direktiv om coronaviruset och dess smittspridning.

Folkhälsomyndighetens webb
Stockhoms stads webb med aktuell information

Vi ser fram emot att välkomna våra besökare tillbaka till museet så snart vi har möjlighet!