Information med anledning av coronaviruset

Medeltidsmuseet är tillfälligt stängt

Museet är tillfälligt stängt med anledning av situationen kring coronaviruset (covid-19). Alla inomhusprogram är inställda året ut. Alla vandringar är inställda från och med 20 november och året ut.

Återlösen av biljett

Besökare med bokade biljetter till inställda program under perioden 1 november–31 december får sina biljetter återlösta. Återbetalning kommer att ske automatiskt till det kontokort som användes vid köptillfället. Det kan ta ett par dagar innan det syns på ditt konto.

För dig som köpt biljett över entrédisken på museet kontakta oss på medeltidsmuseet@stockholm.se.

Vid frågor, vänligen mejla till medeltidsmuseet@stockholm.se

Frågor

Om du undrar över något är du alltid välkommen att kontakta oss på mejladressen medeltidsmuseet@stockholm.se eller på telefon 08-508 31 620.

Upptäck oss digitalt

Följ våra digitala visningar

video.stockholm.se/tag/medeltidsmuseet/digitalavisningar

Botanisera i våra spännande samlingar!

Ta del av fotografier, föremål, konst, texter och dokumentation och ladda ned material gratis från Stadsmuseet och Medeltidsmuseet i Digitala Stadsmuseet

Följ oss på sociala medier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Följ vår verksamhet på Stadsmuseets och Medeltidsmuseets gemensamma nyhetsbrev som skickas ut veckovis. Anmäl dig här.

Läs mer om coronaviruset covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Stockholms stads direktiv om coronaviruset och dess smittspridning.
Folkhälsomyndighetens webb
Stockhoms stads webb med aktuell information

Text: Tack för att du håller avstånd!