Medeltidsmuseet och covid-19

""

Med trygghet i fokus

Välkommen till Medeltidsmuseet! Till och med 23 augusti kör vi inga inomhusvisningar utan endast stadsvandringar på stan.

Museet och covid-19

Säkerhet och trygghet i fokus

Tisdag 1 juni öppnar vi Medeltidsmuseet igen efter att ha haft stängt sedan november. Museet öppnar med säkerhet och trygghet i fokus och med minskat antal deltagare vid program.

• Max 100 besökare samtidigt i museet.
  • Anslag om max antal besökare i olika utställningsrum.
  • Endast utomhusprogram till och med 23 augusti.
  • Max 15 deltagare på våra stadsvandringar.
  • Kontantfri butik.
  • Max 6 besökare samtidigt i butiken.
  • Tillfälligt stängda filialer – Svartbrödraklostrets källare och Vindragarlagets skrålokal hålls stängda till och med 31 augusti.
  • Handsprit finns tillgängligt för besökare.

Återlösen av biljett

Besökare med bokade biljetter till inställda program får sina biljetter  automatiskt återbetalda till det kontokort som användes vid köptillfället. Det kan ta ett par dagar innan återbetalningen syns på kontot.

För dig som köpt biljett över entrédisken på museet kontakta oss via e-post.

medeltidsmuseet@stockholm.se

Upptäck oss digitalt

Följ våra digitala visningar

Tisdagar jämna veckor kl 13 publicerar vi nya digitala visningar på vår webb och i våra sociala medier.

Digitala visningar

Botanisera i våra spännande samlingar!

I Digitala Stadsmuseet kan du ta del av fotografier, föremål, konst, texter, dokumentation och ladda ned material gratis från Stadsmuseet och Medeltidsmuseets samlingar.

Digitala Stadsmuseet

Följ oss på sociala medier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter och tips i Medeltidsmuseets och Stadsmuseets gemensamma nyhetsbrev!

Läs mer om coronaviruset covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Stockholms stads direktiv om coronaviruset och dess smittspridning.

Folkhälsomyndighetens webbplats

Stockhoms stads webbplats